Lær deg pokermatte og vinn stort!

Irriterende pokervaner

Pokerspilling på høyt nivå er som profesjonell idrett og da stilles det en rekke usynlige krav til en profesjonelle pokerspilleren. Imidlertid er det ikke alle som har lært seg hvordan man skal te seg som en ekte pokerspiller. Omfanget av irriterende pokervaner skyldes dels mediedekningen som har gjort slike pokervaner kjent. Nybegynnere i poker tror dermed at dette er normalt, men det er det slettes ikke. En ekte pokerspiller bevarer roen og er i stand til å takle mindre erfarne pokerspillere og deres irriterende vaner. Naturligvis er dette lettere når man spiller poker i casino på nett, men når man spiller fysisk mot andre spillere så kan det være vanskelig. Hvis du skal bli en ekte pokerspillere og omgås med sofistikerte pokerspillere så bør du unngå irriterende pokervaner som du kan lese mer om under.

De som stikker av
Ingenting er så irriterende enn en pokerspiller som vinner stort og som stikker av med en gang. Slik at andre pokerspillere ikke får en sjanse til å vinne tilbake pengene sine. Det er spesielt irriterende dersom samme spiller sniker seg til et annet pokerbord der innsatsen er lavere. For så spille med lav innsats og redusere risikoen for å tape. Kanskje et av de mest irriterende tingene er når en pokerspiller har sjetonger på bordet, men er borte hele tiden. Da opptar han eller henne en plass som en aktiv pokerspiller kunne ha brukt. Unngå å ta telefonen eller ta pauser for å røyke eller gå en tur. Det har faktisk hendt at pokerspillere tar seg en middagspause og deretter når de kommer tilbake så tar de sjetongene sine og stikker av. Husk å respektere andre pokerspillere ellers få du aldri spilt mot de mest dyktigste og sofistikerte pokerspillerne.

Snakke eller gestikulere vilt
Mens du spiller så er det ikke lurt å røpe eller gestikulere slik at du påvirker pokerhånden. F.eks. ikke si slike ting som «Å nei jeg kastet 5 og 8, jeg trengte dem!» eller «Aha nå har jeg i hvertfall et par!». Eller stønne eller himle med øynene når du ikke får de kortene du vil ha. Spillere som snakker for andre spillere er også svært plagsomt. Du bør under ingen omstendigheter belære andre pokerspillere hvordan de skal spille. Mange pokerspillere synes også at det plagsomt når noen forteller hva de hadde når de har kastet seg. Uten å vise kortene. Hvis du vil avsløre kortene så legger du bare kortene med billedsiden opp.